Bombay salade met mini-asperges

4
35 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de eieren in een steelpan met koud water, breng aan de kook. Reken 9 min. kooktijd vanaf het kookpunt van het water. Giet af en laat liggen in koud water.
  • 2 Rasp de schil van 1 limoen fijn in een kom. Voeg de 2 oliën toe, 8 eetlepels limoensap, zout, kerriepoeder en cayennepeper. Roer met de garde.
  • 3 Giet de kikkererwten af, spoel ze onder koud water, laat uitlekken en doe in de kom. Voeg de fijngesneden uitjes toe en meng goed. Dek af en laat 30 min. rusten in de koelkast.
  • 4 Pel de hardgekookte eieren en snij ze in
  • 2
  • 5 Kook de aspergepunten gaar in 3 min. in een steelpan met lichtgezouten kokend water. Laat uitlekken, voeg toe aan de salade en meng goed.
  • 6 Verdeel over 4 borden, voeg de eieren toe, bestrooi met fijngesneden verse koriander en dien onmiddellijk op met geroosterd naanbrood.

Bombay salade met mini-asperges is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bombay kokossoep
30 min-
Bekijk recept
Mangokip met Bombay aardappels
30 min-
Bekijk recept
Zoutarme Bombay salade met miniasperges
35 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bombay Sapphire East + Fentimans Tonic Water (Long drink)
10 min Snack
Bekijk recept