Brochettes van zwarte pens met ananas

4
20 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 7 (210°C).
  • 2 Haal het vel van de pensen en snij ze in 16 dikke schijven.
  • 3 Snij het ananasvlees in 16 blokjes. Spies de stukjes ananas en pens afwisselend op 4 brochettes.
  • 4 Vermeng de olie, de ciderazijn en het piment. Bestrijk de brochettes met het mengsel.
  • 5 Laat 15 min. kleuren in een hete oven.

Brochettes van zwarte pens met ananas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brochettes van eend met sesamzaad en coulis van mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van zalm en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spiesjes van witte pens en gedroogde pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van scampi’s met mango en kokosmelk
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept