Sardinemousse met paprika's en limoen
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
4
timer
35 min
restaurant
-
link
Delhaize
print
Ingrediënten
1 limoen
50 g paprika's in olie (in bokaal, uitgelekt gewicht)
100 g verse kaas (type St Moret)
zwarte peper van de molen
Bereiding
Verwijder de helft van de limoenschil en hak die fijn. Pers daarna de limoen uit.
Laat de paprika’s uitlekken en hak ze fijn. Laat de sardines uitlekken. Verwijder de centrale graat.
Verbrokkel de vis en plet samen met de kaas, de paprika’s, het sap en de schil van de limoen. Kruid overvloedig met peper.
Doe in een kommetje en druk goed aan. Dek af en laat 2 u. in de koelkast rusten.
Sardinemousse met paprika's en limoen is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab »
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing »
Geglaceerde worteltjes »
Cappucino van rode vruchten met gemberroom »
Sardinemousse met paprika en limoen »