Salade dauphinoise

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant - link Delhaize print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de vinaigrette. Meng eerst de mosterd met het citroensap.
  2. Voeg er daarna onder voortdurend roeren eerst de azijn, daarna de room en ten slotte de olie bij. Kruid met peper en zout.
  3. daarna de room en ten slotte de olie bij. Kruid met peper en zout. Maak de slablaadjes schoon, spoel ze en zwier ze droog. Scheur de grootste blaadjes.
  4. Bak de gepelde noten heel lichtjes in een bakpan met antikleeflaag. Snij de gruyère en de ham in blokjes.
  5. Doe alle ingrediënten behalve het bieslook in een slakom, nappeer met de vinaigrette en meng alles voorzichtig.
  6. Garneer de salade met bieslook en dien heel koel op.
Salade dauphinoise is een recept van Delhaize

Receptenzoeker