Pannenkoek met hesp, champignons en brie

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit olijfolie in een pan met zware bodem en roerbak de champignons. Zet opzij. Roerbak de hespreepjes. Zet opzij.
  • 2 Laat de boter in een sauskommetje met zware bodem smelten. Voeg bloem toe aan de gesmolten boter en klop het mengsel heftig tot het schuimt.
  • 3 Giet de melk langzaam al roerend over dit mengsel. Laat koken tot de saus gebonden is. Laat dan nog 3 minuten doorkoken.
  • 4 Voeg de kaas beetje bij beetje toe aan de warme saus en laat smelten. Breng op smaak met zout, peper en muskaatnoot.
  • 5 Voeg de champignons en de reepjes hesp toe en warm het geheel op.
  • 6 Bereid pannenkoeken of verwarm kant-en-klare pannenkoeken. Lepel de saus over een helft van de pannenkoek. Vouw de tweede helft over de eerste en vouw het pannenkoekje nogmaals in
  • 2

Pannenkoek met hesp, champignons en brie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept