Tonijnsalade met venkel

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de tonijnmoten en de venkelschijfjes, apart, 12 minuten stomen. Haal het vel en de graten van de tonijn en snij het vlees in grove stukken.
  • 2 Doe de tonijn en de venkel in een slakom, giet er meteen het citroensap en de olijfolie overheen.
  • 3 Bestrooi met peper en zout, meng het geheel voorzichtig en laat het koud worden alvorens het 1 uur in de koelkast te zetten. Versier met bieslook en venkelzaad en dien heel koud op.

Tonijnsalade met venkel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept