Bruisende cocktail met aardbeien en meloen

6
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil, ontpit en snij de halve meloen in blokjes. Je hebt ongeveer 250 g netto nodig.
  • 2 Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Dep ze voorzichtig droog met keukenpapier en snij in stukken.
  • 3 Doe ze samen met de meloenblokjes in de beker van de mixer (of in een blender), voeg dan de suiker en de rum toe. Mix tot een gladde vruchtenpuree. Voeg nog wat suiker toe indien nodig en giet in een schenkkan. Dek af en laat ongeveer 1 u in de koelkast trekken.
  • 4 Roer de vruchtenbereiding nog even om en giet dan in glazen, voeg ijsblokjes of gemalen ijs toe en leng aan met spuitwater.
  • 5 Serveer meteen, werk de glazen eventueel af met een halve aardbei.

Bruisende cocktail met aardbeien en meloen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Bruisende Gin Fizz
10 min Snack
Bekijk recept
Bruisende rosécocktail
15 min
Bekijk recept
Aspergesoep met gerookte zalm
Bekijk recept
Bruisende aardbeiensmoothie
Snack
Bekijk recept