Fondue met hervekaas en fijne groenten

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en schil de groenten en de appel en snij ze in staafjes.
  • 2 Laat de kaas smelten door hem te verwarmen met het water op een maximumtemperatuur van 70°C. Meng om een gladde saus te verkrijgen.
  • 3 Serveer onmiddellijk.

Fondue met hervekaas en fijne groenten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept