Aspic van rivierkreeften met kerstomaten

4
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatineblaadjes in koud water weken.
  • 2 Giet de kreeftenfond, de witte wijn, het sap van de limoen en de worcestersaus in een steelpan. Breng aan de kook en laat 2 minuten zachtjes koken. Neem van het vuur, voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en de gehakte dille. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Giet een bodem van 1 cm van deze bouillon in 4 glazen en laat in de koelkast opstijven.
  • 4 Snij intussen de palmharten in blokjes en de kerstomaten in
  • 4
  • 5 Verdeel de palmharten, het rivierkreeftenvlees en de kerstomaten over de glazen. Giet er de rest van de bouillon bovenop en laat 2 uur in de koelkast opstijven.
  • 6 Serveer koel, afgewerkt met dille.

Aspic van rivierkreeften met kerstomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Hamterrine in peterseliegelei
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozaiek Van Piepkuiken In Aspic
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspic
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bonte, Heldere Groenten-Aspic
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept