Chocoladekrokantjes met eendenlever

20
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Hak de chocolade met een mes. Giet de suiker, het water en de honing in een pan. Breng aan de kook. Haal van het vuur. Voeg er de boter, de chocolade, hazelnootpoeder en de 5 Chinese kruiden aan toe. Meng.
  • 3 Giet een 1/2 koffielepel van de mengeling in de holtes van een siliconevorm. Bak 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat enkele minuten afkoelen alvorens je ze uit de siliconenvorm haalt. Herhaal met de rest van de bereiding.
  • 4 Snijd bij het serveren de eendenlever in 10 plakjes, en snijd ze vervolgens in twee (eventueel met een steekvorm). Leg een plakje eendenlever op elk krokantje. Werk af met een beetje fleur de sel en zwarte peper.

Chocoladekrokantjes met eendenlever is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmtartaar met eendenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept