Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven

8
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plet met een vork de Chevridou (of verse natuurkaas) en meng het met de gehakte olijven.
  • 2 Giet de bereiding in een spuitzak met mondstuk en vul de minipaprika’s.
  • 3 Dien op bij het aperitief.

Minipaprika’s gevuld met kaas en olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

MINIPAPRIKA'S GEVULD MET CHORIZO
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Mini-paprika's Met Stoneleek-risotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Minipaprika's Met Stoneleekrisotto
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept