Krokante sigaren met spinazie en feta
0
sterren op basis van
0
stem(men)
person
12
timer
20 min
restaurant
Snack
link
Delhaize
print
Ingrediënten
200 g feta
2 eetlepels pijnboompitten
40 g gesmolten boter
30 g jonge spinazieblaadjes
6 vellen brickdeeg
Bereiding
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C.
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder toevoeging van vetstof.
Snij de feta in 12 staafjes en snij de brickvellen in twee.
Besmeer een half brickvel met gesmolten boter. Leg 3 spinazieblaadjes langs en in het midden van de gesneden kant. Leg er een staafje feta op, voeg enkele pijnboompitten toe en vouw de punten naar het midden toe. Rol alles op en leg op de met bakpapier beklede ovenplaat. Maak zo 12 sigaren.
Bak ze in 12 min. goudbruin in de oven.
Serveer warm bij het aperitief.
Krokante sigaren met spinazie en feta is een recept van
Delhaize
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van tomaten, komkommer en feta »
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta »
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt »
Kroketten van courgette met feta »
Filokaneelkoekjes met kwark »
Crème brûlée »
Warme bonensalade met krokante ham »
Muesli-ijstorentjes »