Gelakte kippenboutjes met rozemarijn

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doorprik het vel van 16 kippenboutjes en laat ze 2 uur in de koelkast marineren in 4 eetlepels vloeibare honing, 4 eetlepel sojasaus, 5 takjes versgehakte rozemarijn, 10 cl sherry en 3 eetlepels olie.
  • 2 Laat uitlekken en bruin de boutjes gedurende 50 minuten in een warme oven op stand 6 (180° C). Overgiet ze na 10 minuten met de marinade.

Gelakte kippenboutjes met rozemarijn is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte zwezerik met gevulde koolpakketjes
2 uur-
Bekijk recept
Gelakte varkensrollade gevuld met pruimen
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte kippenbout met sinaasappel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept