Dipsaus van groene linzen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 60 cl water aan de kook met 150 g gespoelde groene linzen en 2 fijngehakte teentjes knoflook.
  • 2 Laat 30 min. sudderen op een matig vuur.
  • 3 Laat uitlekken en mix met het sap van 1 citroen, 2 EL koolzaadolie, peper en zout tot een glad mengsel.
  • 4 Voeg 1 bosje gesnipperde lenteuitjes (met 3 cm steel), 1/2 KL gemalen komijn en 2 EL fijngehakte peterselie toe.
  • 5 Dien gekoeld op met grissini, takjes van groene selder en wortelstaafjes.

Dipsaus van groene linzen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept