Scampibrochette met satésaus

14
35 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de vooraf ontdooide scampi, verwijder ook het darmkanaal en doe ze in een diepe schotel met de olie en de gekozen specerij (kerrie of pili-pili). Meng goed, dek af en zet minstens 30 min. in de koelkast.
  • 2 Rijg de scampi per paar op houten spiesjes en bak ze op een middelhoog vuur in een grote braadpan of in de oven op de met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 3 Giet ondertussen 10 cl water in een steelpan en voeg de pindakaas toe, de kokosmelk, de sambal, de sojasaus en het limoensap. Verwarm zacht al roerend met de garde. Laat 2 min. heel zacht sudderen en neem van het vuur.
  • 4 Dien warm op.

Scampibrochette met satésaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbrochettes met satésaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonen met spek en satésaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampibrochettes met satésaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampibrochette met sesam en vla van peulen met citroenkruid
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vis-scampibrochette met mangosaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
scampibrochette met komkommer
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCAMPIBROCHETTE MET BASILICUM EN SPEK
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept