Gambas de Albacete

8
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer het saffraan- en paprikapoeder met de klopper onder 1 eetlepel olie in een schaal. Voeg de rest van de olie toe, de azijn en de brandy, vervolgens de heel fijngesnipperde, halve rode ui en de peterselie.
  • 2 Hak de hardgekookte eieren en doe ze bij in de schaal, evenals de garnalen. Meng goed en breng op smaak met peper en zout. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  • 3 Dien koel op met brood als tapa.

Gambas de Albacete is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept