Garnaalsalade met verse ananas

4
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de paprika in blokjes. Gaar ze 3 min. in kokend water in een kleine steelpan. Giet af, laat ze schrikken in koud water en laat uitlekken.
  • 2 Giet het limoensap in een slakom. Meng er de geschilde en in blokjes gesneden avocado onder.
  • 3 Verwijder de harde kern van de ananas, schil en snij in stukjes. Snij de komkommer overlangs in 4, verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Snipper de rode ui fijn, hak het pepertje en de koriander fijn.
  • 4 Doe alles in de slakom. Voeg 4 eetlepels sinaasappelsap toe, olijfolie, peper en zout. Meng voorzichtig, dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.
  • 5 Dien koel op als voorgerecht met knapperig brood. Ook ideaal voor een buffet, geserveerd in een grote schotel.

Garnaalsalade met verse ananas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Garnaalsalade met lauwwarme gembervinaigrette
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boterham met garnaalsalade
25 min
Bekijk recept
Pladijs met garnaalsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept