Toast met carpaccio en kwarteleieren

16
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 16 fijne sneden stokbrood. Maak de champignons schoon en dep ze zorgvuldig droog. Snij ze in schijfjes.
  • 2 Verhit de helft van de boter in een grote braadpan en bak hierin de kwarteleieren als spiegeleieren. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bestrijk de schijfjes strokbrood met de rest van de boter. Beleg de broodschijfjes met de carpaccio, een gebakken kwartelei en tot slot enkele schijfjes champignons.
  • 4 Versier met enkele plukjes kervel en dien onmiddellijk op.

Toast met carpaccio en kwarteleieren is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktail met hardgekookte kwarteleieren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept