Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix 300 g gekookte bloemkool met 25 g boter, zout, peper, 1/2 KL gemalen koriander en het sap van 1/2 citroen.
  • 2 Meng dit onder 10 cl opgeklopte slagroom.
  • 3 Verdeel over glazen.
  • 4 Verwarm 100 g venusschelpen in hun sap, 25 g boter en 1 geperst teentje knoflook 5 min. op een laag vuur.
  • 5 Laat uitlekken.
  • 6 Meng er 1 EL fijngesneden koriander onder en schik warm op de ijskoude mousse.

Chaud-froid van venusschelpen op bloemkoolmousse is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte paling met bloemkoolmousse, peterselie-olie en Parmaham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli-bloemkoolmousse
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolmousse met Sint-Jakobsvruchten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolmousse Met Garnalensaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle chaud-froid met salsa van grijze garnalen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade van veldsla en chèvre chaud
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
chaud-froid van sint jacobsvruchten met zachte
35 min Voorgerecht
Bekijk recept