Crostini met tapenade, geitenkaas en garnalen

12
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij een stokbrood in dikke sneden. Smeer ze lichtjes in met olijfolie en rooster ze aan beide zijden in de oven.
  • 2 Laat ze afkoelen en smeer er verse geitenkaas op.
  • 3 Doe daarop een beetje tapenade en versier elke crostini met een cocktailgarnaal en een blaadje basilicum.
  • 4 Dien onmiddellijk op, zodat de crostini knapperig blijven.

Crostini met tapenade, geitenkaas en garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept