Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta

4
Voorgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de pancettastukjes in een antikleefpan. Begin op zacht vuur en verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten. Laat ze uitlekken en afkoelen in een zeef.
  • 2 Laat ondertussen de mozzarella en de bietjes afzonderlijk uitlekken, snij ze alle twee in plakjes.
  • 3 Snipper de sjalot heel fijn en doe er het citroensap, de olijfolie, het gehakte basilicum en de pancetta bij. Meng goed en kruid af.
  • 4 Maak op de borden torentjes van mozzarella en biet op de borden (je kan ze met een tandenstoker vastzetten). Lepel er de saus over en serveer meteen met ciabatta.

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept
Millefeuille van avocado met krab en tomatensalsa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept