Salade van meloen en pompelmoes met ham en champagnegelei

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in partjes. Schil de pompelmoes tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit.
  • 2 Week de gelatine in koud water.
  • 3 Verwarm 1 dl champagne. Los er de goed uitgeknepen gelatine in op. Vermeng met de rest van de champagne. Giet het mengsel in een vormpje (liefst van siliconen, of anders bekleed met plasticfolie) en laat opstijven in de koelkast.
  • 4 Verdeel de meloen, de pompelmoes en de ham over de borden. Werk af met de champagnegelei en een takje munt. Serveer met brood.

Salade van meloen en pompelmoes met ham en champagnegelei is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte Zalmmousse Met Champagnegelei
30-60 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept