Kreeft met vanillearoma

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splijt de vanillestokjes in de lengte, haal de zaadjes eruit en snijd elk stokje in drie gelijke delen.
  • 2 Laat de boter 5 minuten smelten op een zacht vuur met de vanillestokjes en -zaadjes. Bedek en laat 15 minuten trekken.
  • 3 Verwijder de stokjes en bewaar ze. Kruid met peper en (een beetje) zout.
  • 4 Leg de halve kreeften met het vlees naar boven op een braadslee. Bestrijk ze met de geparfumeerde boter en plaats ze 5 minuten onder de ovengrill.
  • 5 Schik ze op de warme borden en versier met de vanillestokjes en de koriander.

Kreeft met vanillearoma is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete-aardappelcake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept
Chocoballetjes met havermout en kokos
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept