Krabsalade met roze pompelmoes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 35 min restaurant Voorgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Pel de pompelmoes, scheid en pel de parten. Snij ze in stukken en vang het sap op.
  2. Klop de azijn op met de honing, de tabasco, het limoensap en het opgevangen pompelmoessap, olie, zout en peper.
  3. Meng vervolgens in een grote kom het krabvlees met de pompelmoes, de garnalen en de saus. Dek af en laat 30 min. rusten in de koelkast.
  4. Verdeel net voor het opdienen de ijskoude guacamole over hoge glazen, vervolgens de krabsalade en eindig met een fijne laag guacamole.
  5. Werk af met gesnipperde bieslook, komkommerblokjes en met munt. Dien heel fris op.
Krabsalade met roze pompelmoes is een recept van Delhaize

Receptenzoeker