Gevulde krab op Antilliaanse wijze

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 (180° C).
  • 2 Olie vier individuele gratineerschoteltjes in. Maak het vlees van het piment met een keukenrobot tot een fijne puree, samen met de gepelde look. Verwijder het vlees uit de krabben of laat krabvlees uit blik uitlekken, naar keuze.
  • 3 Verkruimel het met een vork en giet het in een slakom samen met de verbrokkelde kruim, de kokosmelk, het piment-lookmengsel, de bieslook, de peterselie, de kruiden, de tijm, de rum en het limoensap. Meng dit alles zorgvuldig.
  • 4 Verdeel de bereiding over de schoteltjes. Bestrooi ze met paneermeel en boter in krullen. Laat 25 minuten gratineren in een hete oven. Versier met kwartjes limoen en dien op.

Gevulde krab op Antilliaanse wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept