Geitenkaasje met honing en vijgen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vijgen tweemaal in langs de zijkant en steek de laurierblaadjes in de openingen.
  • 2 Meng in een diepe schaal de honing met 1 eetlepel warm water en de azijn.
  • 3 Schik hierin de vijgen en de geitenkaasjes.
  • 4 Maal rijkelijk wat peper over de kaasjes. Bestrijk met een borsteltje de vijgen met een weinig marinade. Dek af met vershoudfolie en laat 1 uur rusten in de koelkast.

Geitenkaasje met honing en vijgen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Krokante minitortilla’s met geitenkaas en avocado
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met auberginekaviaar, paprika en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes met geitenkaas, vijgen en Bayonneham
30 min Voorgerecht
Bekijk recept