Kleine soufflés met grijze garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6-7 (200° C).
  • 2 Beboter rijkelijk 4 ovenschaaltjes en zet ze in de koelkast. Scheid de eiwitten van de dooiers.
  • 3 Laat de boter smelten in een kookpan met een dikke bodem op een zacht vuur.
  • 4 Voeg beetje bij beetje de bloem toe, roer goed en doe er vervolgens de room bij.
  • 5 Blijf roeren en laat ongeveer 5 min. indikken op een zacht vuur.
  • 6 Neem van het vuur en voeg de tarama, de garnalen en de eidooiers toe. Kruid met peper en zout en meng goed.
  • 7 Klop de eiwitten op tot sneeuw met een snuifje zout en voeg ze voorzichtig toe aan de bereiding.
  • 8 Verdeel deze mengeling over de schaaltjes. Laat 15 min. bakken in een warme oven. De soufflés moeten mooi goudbruin zijn.
  • 9 Versier met garnalen en takjes bieslook, en dien meteen op.

Kleine soufflés met grijze garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept