Gegratineerde oesters met sabayon van champagne

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Open de oesters en maak ze los. Reinig de schelpen.
  • 2 Stoof de spinazie in boter.
  • 3 Klop de eierdooiers onophoudelijk in een pannetje au bain-marie. Voeg de champagne toe tot je een schuimige sabayon krijgt. Kruid met peper en zout.
  • 4 Leg wat spinazie in de schelpen, dan een oester en 1 à 2 eetlepels sabayon.
  • 5 Gratineer de oesters onder de grill. Serveer goed warm.

Gegratineerde oesters met sabayon van champagne is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept