Bladerdeeg met spinazie en ricotta

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 7-8 (230°C).
  • 2 Kook de spinazie.
  • 3 Laat grondig uitlekken, wring uit en hak fijn.
  • 4 Vet een rechthoekige vorm in en leg er het bladerdeeg in.
  • 5 Prik met een vork een aantal gaatjes in de bodem en laat 15 minuten voorbakken in een warme oven.
  • 6 Laat regelmatig afkoelen.
  • 7 Klop de eierdooiers met zout, peper, nootmuskaat.
  • 8 Voeg ook de spinazie, look en ricotta toe.
  • 9 Klop het eiwit stijf met een mespuntje zout en meng het onder de bereiding. 1
  • 0 Verdeel dit mengel over de voorgebakken bodem en laat de taart nog 20 minuten op stand 6-7 (200°C) in de oven staan. 1
  • 1 Dien warm op.

Bladerdeeg met spinazie en ricotta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept