Bladerdeegtaartjes met roerei

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de asperges beetgaar in licht gezouten water en laat ze uitlekken.
  • 2 Snij de punten eraf en de stengels in stukjes.
  • 3 Verwarm de bladerdeegtaartjes in de oven.
  • 4 Klop de eieren los met de room, wat peper en zout.
  • 5 Bak de roereieren in wat boter of olie en schep de aspergestengels en de garnalen eronder.
  • 6 Verdeel ze over de warme taartjes.
  • 7 Versier met de aspergepunten en bieslook en serveer meteen.

Bladerdeegtaartjes met roerei is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ham-aspergetaartje met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met pesto
Bekijk recept
Appel-bladerdeegtaartjes
15 min Gebak
Bekijk recept
Bladerdeegtaartjes met geitenkaas en met honing gebakken ananas
30 min Voorgerecht
Bekijk recept