Bergslaatje

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de sla.
  • 2 Kuis de oesterzwammen.
  • 3 Schik de blaadjes van de krulsa en de ijsbergsla samen met de noten in een slakom.
  • 4 Snij het stuk beaufortkaas in dunne plakjes.
  • 5 Fruit de oesterzwammen 3 min. in de helft van de olie op een hevig vuur en voeg ze toe aan de inhoud van de slakom.
  • 6 Braad de spekblokjes aan in dezelfde pan in de rest van de olie tot ze goed knapperig zijn, en schep ze eveneens in de slakom.
  • 7 Blus de jus met de azijn en giet hem over de salade.
  • 8 Meng alles snel en dien onmiddellijk op.

Bergslaatje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker