IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 50 cl water met de bouillonblokjes aan de kook. Kook er de ongeschilde, in blokjes gesneden courgettes in gaar. Reken 8 min. vanaf het hernemen van het kookpunt.
  • 2 Rooster, ondertussen, de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
  • 3 Neem de gare courgettes van het vuur, voeg 25 cl koud water toe, giet in een kom en laat volledig afkoelen.
  • 4 Voeg de yoghurt en de muntblaadjes aan de koude soep toe. Mix tot een gladde soep en zet in de koelkast.

IJskoude courgettevelouté met yoghurt en munt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beurre blanc
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenlimonade
5 min
Bekijk recept