Veldsla en witlof op Russische wijze

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de gepelde noten grof. Snij de rode bieten in blokjes.
  • 2 Meng ze met 20 cl notenolie, het citroensap, peper en zout. Snij de sneetjes brood in vierkante blokjes.
  • 3 Besprenkel ze met notenolie. Bak ze 10 min. goudgeel in een warme oven op th. 6 (180° C).
  • 4 Klop de azijn met de mosterd, zout, peper en vervolgens met de oliën.
  • 5 Maak het witlof schoon: snij het enigszins harde uiteinde eraf en maak de bladeren van elkaar los.
  • 6 Doe de veldsla in een kom met de saus en roer ze om. Verdeel de rode bietenpuree over de holle witlofbladeren.
  • 7 Schik ze in een kroon op de borden en versier het midden met veldsla, korstjes, gepelde noten en takjes dille.
  • 8 Dien ze op en serveer de rest van de bietenpuree apart.

Veldsla en witlof op Russische wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept