Zeeforelfilet in een sesamkorstje, venkelpuree

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Venkelpuree: Stoom de venkel en de sjalotten gedurende 2 min. en 30 sec. Pureer ze vervolgens met behulp van een keukenrobot. Voeg de dragon, de bouillon, 2 eetlepels koolzaadolie, de citroenschil en het citroensap toe. Voeg zout en peper toe. Meng alles, en hou warm.
  • 2 Snij de visfilet in stukken van 2 cm breed en 5 cm lang.
  • 3 Meng 1 eetlepel koolzaadolie met de geraspte gember. Smeer met behulp van een keukenborsteltje de visfilets in met de geparfumeerde olie.
  • 4 Strooi de sesamzaadjes in een plat bord. Meng met wat zout en peper.
  • 5 Dep de visfilets in de sesamzaadjes.
  • 6 Verwarm de resterende koolzaadolie in een pan met antiaanbaklaag.
  • 7 Braad de vis 2 minuten aan één kant, en 1 minuut aan de andere.
  • 8 Verdeel de zeeforelfilets over de borden, samen met de venkelpuree. Versier met een takje koriander.

Zeeforelfilet in een sesamkorstje, venkelpuree is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde venkelpuree
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met venkelpuree
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met venkelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept