Salade met peren, balsamicoazijn en ham

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, snij ze in vier en verwijder het klokhuis. Doe de olie en 2 eetlepels balsamicoazijn in een pan. Stoof er de peren in op zacht vuur gedurende 5 à 10 min., draai ze regelmatig om.
  • 2 Kruid ze met peper en neem ze uit de pan. Doe de kandijsuiker en de rest van de azijn in de pan. Laat 30 sec. op hoog vuur inkoken.
  • 3 Wikkel elk stuk peer in een ½ snede ham en verdeel over de borden. Overgiet met een scheutje azijnsiroop en leg er wat sla bij.
  • 4 Serveer meteen als voorgerecht.

Salade met peren, balsamicoazijn en ham is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept