Salade met geitenkaas en avocado

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de sla, droog en scheur in kleine stukjes. Verdeel de blaadjes over 4 bordjes.
  • 2 Snij het vruchtvlees van de avocado's in niet te dikke plakken en besprenkel met citroensap, snij de geitenkaas in even grote plakken.
  • 3 Verdeel de avocado over de salade op de bordjes en leg de geitenkaas erop.
  • 4 Klop peper en zout door de azijn, voeg de olijfolie al kloppend beetje bij beetje toe zodat een gladde saus ontstaat.
  • 5 Hak de basilicumblaadjes fijn en roer ze erdoor. Rooster de pijnboompitten licht in een droge koekenpan.
  • 6 Giet de saus over de kaasstukjes en strooi er de geroosterde pitjes over.

Salade met geitenkaas en avocado is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept