Andijvie met appelen en kip

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid eerst de vinaigrette.
  • 2 Breng de bouillon aan de kook.
  • 3 Dompel daarin de kippenlevers, draai de warmtebron lager en laat nog 2 minuten lichtjes koken.
  • 4 Giet af, plet de kippenlevers met een vork en doe ze in een kommetje.
  • 5 Zout en peper en voeg er onder voortdurend kloppen de olie en azijn bij.
  • 6 Maak de andijvieblaadjes schoon en scheur ze.
  • 7 Snijd het kippenwit in reepjes en bak het gedurende 8 minuten in een bakpan met de hete boter.
  • 8 Zout, peper en zet opzij.
  • 9 Schil en ontpit de appelen en snij ze in kleine blokjes. 1
  • 0 Giet de andijvieblaadjes, de kippenreepjes en de appelblokjes in een slakom. 1
  • 1 Overgiet met de vinaigrette en meng alles voorzichtig.

Andijvie met appelen en kip is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept