Stukjes komkommer gevuld met krab

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij 12 stukken van 3 cm uit het centrale deel van de komkommers. Hol ze uit met een appelboor, kruid met zout en zet omgekeerd op een dubbel vel keukenpapier.
  • 2 Breek de noedels in kleine stukken en doe in een kom. Overgiet met kokend water en laat 5 min. weken. Giet af en schrik in koud water. Laat uitlekken.
  • 3 Laat het krabvlees goed uitlekken, leg 12 stukjes opzij en verkruimel de rest in een grote kom. Voeg het sap van de limoen toe, de sambal, de vissaus, fijngesneden koriander en noedels. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Dep de binnenkant van de komkommerstukken droog met keukenpapier en vul op met de krabsalade en het sap van de salade. Leg een stukje krabvlees op elk torentje.
  • 5 Dien fris op met kwartjes cocktailtomaat en fijngesneden sla.

Stukjes komkommer gevuld met krab is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinaasappelvlaflip met chocosticks
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardines met olijven
5 min Snack
Bekijk recept