Pastaslaatje met meigouda

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 250 g fusilli al dente koken in kippenbouillon. Giet af.
  • 2 Doe ze warm in een kom, samen met 150 g blokjes jonge Goudse kaas, 1 gehakte rode ui, 50 g fijngesneden rucola, het vlees van 1 komkommer en 2 tomaten in blokjes.
  • 3 Voeg daarna 3 EL ciderazijn toe vermengd met 2 EL olijfolie, 1 EL mosterd, 4 EL gehakte dille, peper en zout. Meng goed en dien gekoeld op.

Pastaslaatje met meigouda is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Super pastaslaatje ’Mamma mia’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm pastaslaatje met kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane Lunch Met Italiaanse Sandwich En Pastaslaatje
10-20 min -
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept