Garnalen met koriander in een knapperig jasje

Garnalen met koriander in een knapperig jasje

  • Momenteel 0 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Er is nog niet gestemd

garnalen koriander knapperig jasje
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 20 min
  • Menugang: Voorgerecht
  • Bron: Delhaize
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor, th. 8 (240°C).
  2. Hou acht garnalen apart.
  3. Meng de overblijvende garnalen in een kom met de gember, de paprika, peper en zout.
  4. Verwijder de steeltjes van de spinaziebladeren, spoel ze af en dep ze droog.
  5. Maak de korianderblaadjes los.
  6. Spreid een brickvel open op een plank.
  7. Strijk het licht in met olie, leg in het midden vier spinaziescheuten, dan 1/4 van de garnalen en twee korianderblaadjes.
  8. Breng de zijkanten naar het midden om een soort wikkel te maken en maak ze zo vast dat de vulling er stevig in zit.
  9. Doe hetzelfde met de andere brickvellen en de resterende vulling.
  10. Schik de loempiabladen in een geoliede gratineerschotel. 1
  11. Bak ze 10 min. goudbruin in een warme oven. 1
  12. Schik ze op een bedje van tuinkers, leg op elk rolletje twee garnalen en dien ze heel heet op.

Dit vind je misschien ook lekker