Garnalen met koriander in een knapperig jasje

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor, th. 8 (240°C).
  • 2 Hou acht garnalen apart.
  • 3 Meng de overblijvende garnalen in een kom met de gember, de paprika, peper en zout.
  • 4 Verwijder de steeltjes van de spinaziebladeren, spoel ze af en dep ze droog.
  • 5 Maak de korianderblaadjes los.
  • 6 Spreid een brickvel open op een plank.
  • 7 Strijk het licht in met olie, leg in het midden vier spinaziescheuten, dan 1/4 van de garnalen en twee korianderblaadjes.
  • 8 Breng de zijkanten naar het midden om een soort wikkel te maken en maak ze zo vast dat de vulling er stevig in zit.
  • 9 Doe hetzelfde met de andere brickvellen en de resterende vulling. 1
  • 0 Schik de loempiabladen in een geoliede gratineerschotel. 1
  • 1 Bak ze 10 min. goudbruin in een warme oven. 1
  • 2 Schik ze op een bedje van tuinkers, leg op elk rolletje twee garnalen en dien ze heel heet op.

Garnalen met koriander in een knapperig jasje is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Kip in krokant jasje
30 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeien in een jasje van brickdeeg
20 min
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept