Poonfilets in limoenmarinade

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de mini-maïskolven. Laat ze afkoelen.
  • 2 Pers de limoenen uit. Snij de poonfilets in blokjes. Giet het limoensap en de poonblokjes in een diepe schotel. Bestrooi met zout en peper, meng en laat 30 min. marineren in de koelkast.
  • 3 Pel de tomaat, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Pel de ui en rasp ze met een rasp met fijn rooster. Pel en hak de blaadjes koriander.
  • 4 Maak het vruchtvlees van het halve piment schoon en snij het in grote stukken. Schil op het laatst de avocado, snij hem in twee en verwijder de steen. Snij hem in blokjes. Doe al deze elementen bij de marinade van ponen.
  • 5 Meng alles voorzichtig en verdeel de bereiding over kommetjes, versier ze met drie mini-maïskolven en met de koriander en dien ijskoud op.

Poonfilets in limoenmarinade is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
In limoensap gegaarde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sesam-limoenmarinade voor vis of kip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vissoep (zuppa di pesce)
35 min
Bekijk recept
Taart met vis en kerstomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept