Pistousoep

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en hak hem grof. Pel de teentjes look. Verwijder de wortels en het groen van de jonge uitjes en snij ze schijfjes. Doe hetzelfde met de prei.
  • 2 Doe in een grote kookpan met de verse kruiden, 5 cl olijfolie en laat aanstoven.
  • 3 Snij de courgette en de paprika ondertussen in blokjes. Was de aardappelen en snij ze in blokjes. Doe samen met de tomaten en de bonen bij de uien en laat nog een minuutje aanstoven.
  • 4 Giet de witte wijn erbij en laat 3 minuten koken. Giet de gevogeltebouillon erbij en laat 25 minuten koken. Voeg de pistou toe, meng goed en dien onmiddellijk op.

Pistousoep is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pistousoep
30-60 min -
Bekijk recept
Pistousoep Uit De Provence
30-60 min -
Bekijk recept

Pistousoep
30-60 min -
Bekijk recept
Pistousoep Uit De Provence
30-60 min -
Bekijk recept