Tartaar van fijne groenten met compote van tomaten en kervel

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkelknollen en de paprika’s schoon. Haal de bodem van de artisjokken en snij deze samen met de courgettes in kleine blokjes.
  • 2 Stoom venkel, paprika’s, artisjokken, courgettes en erwten afzonderlijk tot ze beetgaar zijn. Spoel ze even onder de koude kraan. Laat goed uitlekken en dep droog.
  • 3 Fruit de ui 5 min. op een matig vuur in 1 EL olie, en voeg dan de tomaten, de fijngehakte kervel, peper en zout toe. Laat 5 min. verder bakken op een matig vuur.
  • 4 Klop in een grote kom de rest van de olie op met het citroensap en breng op smaak met peper en zout. Voeg de bieslook en groenteblokjes toe en meng.
  • 5 Schik het mengsel met vormpjes op borden en druk goed aan. Dresseer er tomatensaus rond en versier met takjes kervel en bieslook.

Tartaar van fijne groenten met compote van tomaten en kervel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept