Tartaar van komkommer met avocadocrème

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de komommers. Schil ze en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng er de sjalot, bieslook en chili doorheen.
  • 2 Schil de avocado’s, verwijder de pit en versnijd het vruchtvlees in grove stukken. Breng het vruchtvlees samen in een mengkom, voeg peper, zout en 1 eetlepel zure room toe en mix het geheel tot een gladde mousse. Breng op smaak met peper, zout en een beetje rijstazijn.
  • 3 Meng de komkommerschillen, samen met 1 eetlepel rijstazijn en de druivenpitolie in een kom en mix. Breng de tartaar op smaak met peper en zout.
  • 4 Vul een grote dresseerring voor de ene helft met de komkommertartaar, de andere helft met de avocadocrème. Druk stevig aan.
  • 5 Verdeel over de borden en werk af met wat scheutjes, de zure room en een sprietje bieslook.

Tartaar van komkommer met avocadocrème is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Avocadocrème
Snack
Bekijk recept
Rundertartaartjes Met Avocadocreme
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Avocadocreme
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Avocadocreme Op Toast
10-20 min -
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept