Teriyaki rundbrochetten en koolsla met passievrucht

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de gember en de look, en hak fijn. Doe ze in een grote kom met de sojasaus en de mirin. Meng zorgvuldig tot een homogeen mengsel.
  • 2 Snij het rundvlees in blokjes van ongeveer 2 cm dik. Voeg ze toe aan de marinade, meng en laat minimaal 30 minuten in de koelkast rusten. Rijg het vlees vervolgens aan spiesjes.
  • 3 Schil ondertussen de wortelen en rasp ze. Verwijder de buitenste bladeren en de kern van de kool en rasp de rest. Meng met de wortelen en voeg de passievruchtenpulp toe. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
  • 4 Giet de saké in een antikleefpan en laat opwarmen. Doe de brochetten met de rest van de marinade in de pan, zodra de saké warm is. Laat bakken op hoog vuur. Draai regelmatig om zodat alle kanten gebakken zijn. Breng op smaak met peper.
  • 5 Leg een warme brochette op elk bord als het vlees klaar is (saignant in het midden). Dien op met koolsla en de rest van de saus.

Teriyaki rundbrochetten en koolsla met passievrucht is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept