Wortelkonijntjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng lichtgezouten water in een kookpot aan de kook. Doe er de wortelschijfjes in en laat 10 min. doorkoken.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
  • 3 Laat de gare wortelschijfjes uitlekken en mix ze met de yoghurt en de eieren, kruid naar smaak met peper en zout.
  • 4 Leg een schijfje bakpapier op de bodem van 4 soufflékommetjes en smeer de randen in met boter. Verdeel de wortelmousse over de kommetjes en bak 20 min. in de oven.
  • 5 Schil ondertussen de 8 worteltjes en kook ze gaar in 10 min. Snij 16 ogen uit de schil van de komkommer en 16 tanden uit het witte vruchtvlees. Snij een stukje van de wortelen.
  • 6 Laat de mousses 5 min. rusten, haal uit de kommetjes en versier met de stukjes groenten. Werk af met de bieslooksprietjes en dien op.
  • 7 Deze lekkere konijntjes kunnen opgediend worden als voorgerecht met een slaatje of als bijgerecht.

Wortelkonijntjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker