Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Voorgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en maak de partjes los.
  2. Vang het sap op. Zet opzij.
  3. Wissel de partjes pompelmoes en de sneden eendenborst af op de borden.
  4. Meng de selder, de jonge uitjes en de rode ui.
  5. Leg in het midden van elke carpaccio een hoopje rauwkost.
  6. Vinaigrette: meng in een kom de vloeibare honing, de soja, het pompelmoessap, het limoensap, zout en peper. Giet de koolzaadolie erbij. Meng goed dooreen.
  7. Giet enkele lepels vinaigrette over de rauwkost.
  8. Dien de rest op als saus.
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes is een recept van Delhaize

Receptenzoeker