Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 20 min restaurant Voorgerecht link Delhaize print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
  2. Giet de azijn in een kleine bokaal, kruid met peper en zout, voeg de mosterd en de olijfolie toe.
  3. Sluit de bokaal en schud goed.
  4. Breng op smaak.
  5. Hak de spinazie grof en verdeel over de borden.
  6. Snij de schoongemaakte champignons in heel fijne plakjes en schik ze in het rond op de spinazie.
  7. Leg er de sneetjes eendenborst op en bestrooi met parmezaanschilfers.
  8. Voeg de pijnboompitten toe en bedruip met wat vinaigrette.
  9. Dien meteen op en serveer de resterende vinaigrette apart. 1
  10. Geef er meergranenstokbrood bij.
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst is een recept van Delhaize

Receptenzoeker