Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het bevroren struisvogelvlees flinterdun.
  • 2 Verdeel de plakjes struisvogel over vier borden en bestrijk ze met olijfolie.
  • 3 Meng de veenbessen (of bosbessen) met de suiker tot de suiker is opgelost, en meng dan met de wodka.
  • 4 Kruid het vlees met zwarte peper en zout.
  • 5 Verdeel de kaas en de ‘Artichokes Romana’ over het vlees.
  • 6 Serveer de Lingon wodka apart en bestrooi met wat bieslook.

Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’ is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Christers oesters
35 min
Bekijk recept