Christer’s Panko gefrituurde ‘Pesto Genovese’ olijven

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de geitenkaas met de fijngehakte ‘Basil Tomatoes’ en kruid ze met zwarte peper.
  • 2 Vul de ‘Pesto Genovese’ olijven met het geitenkaasmengsel.
  • 3 Paneer de olijven eerst in bloem, dan in de losgeklopte eieren en tenslotte in het broodkruim (u kan ook gewoon fijngemalen broodkruim gebruiken).
  • 4 Frituur de olijven op 180°C, tot ze krokant zijn.
  • 5 Laat ze uitlekken op een stukje keukenrol en serveer.

Christer’s Panko gefrituurde ‘Pesto Genovese’ olijven is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Christers oesters
35 min
Bekijk recept